STEAKHOUSE PIZZERIA MOKUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 772 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzeria Mokum. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 21:45 Duurde iets langer dan aangegeven. Eten was goed.
16 mei 2024 om 21:52 Was erg lekker
9 mei 2024 om 19:48 Altijd goeie ervaring gehad alleen jammer dat ik sinds september geen stempels meer krijg. Omdat ik regelmatig bestel kreeg ik altijd korting op mn bestelling
7 mei 2024 om 22:14 Pasta was goed gevuld en lekker romig, bedankt
7 mei 2024 om 1:52 Te laat bezorgd en koud, wrap was niet te eten te veel mayo. Ik heb spijt van de bestelling.
27 apr 2024 om 23:49 Toppp
27 apr 2024 om 13:02 Vriendelijke service, snel en goed bezorgd. Personeel zeer vriendelijk. Goed eten, altijd top!
25 apr 2024 om 12:06 Duurde te lang
21 apr 2024 om 16:52 Goeie eten een altijd heerlijk
20 apr 2024 om 17:42 Eten shoarma was lekker heerlijk warm.
20 apr 2024 om 9:58 Eten duurde 50 minuten. Pizza kwam koud aan. Was ook niet heel lekker. Na 30 minuten gooide ze de bestelling op word zo bezorgt. Jammer
18 apr 2024 om 21:36 Me bestelling moest er al zijn maar toen ik belde waar me bestelling bleef hoor ik dat het nog gemaakt moest worden en toen ik het uit eindelijk kreeg was het koud troep nooit meer bestellen